Oplevelser på Møn

Et skønt smørhul!

Med Bakkelunds fantastiske beliggenhed på Østmøn midt imellem Stege og Møns Klint har du et rigtig godt udgangspunkt til alle de oplevelser, der er på Møn. Hvis vi selv skal sige det, synes vi, at vi ligger i et ”smørhul”!

Møns Klint – en enestående og unik naturoplevelse
På Møn må du absolut opleve den storslåede Møns Klint og besøg udstillingen ”Danmarks fødsel” på Geocentret http://www.moensklint.dk/.

Du kan også tage trapperne ned til stranden. Møns Klint er både for voksne og børn. I kan bruge timer sammen til at lede efter fossiler nede ved stranden, og hvis I er heldige, kan I se vandrefalken, som er verdens hurtigste fugl. Her er også nogle gange besøg af de majestætiske havørne og glenter.

Besøg også denne hjemmeside, der fortæller om Møns Klint. visitmoensklint.dk/

Natur- og kultur på Møn – uforglemmelige oplevelser
Møn har mange natur- og kulturoplevelser at byde på. For bare at nævne et par steder, kan vi anbefale:

Købstaden Stege – vores hyggelige ”hovedstad”
Sidst men ikke mindst! Glem ikke at besøge vores dejlige købstad Stege. Her er alt, hvad du har brug for af butikker, gode caféer og restauranter. Gå en tur gennem byen og ned langs havnen. http://www.visitmoensklint.dk/moen/Stege

Sol, strand og vand
Er det sommer og sol, har Møn nogle dejlige sandstrande at byde på. Vi foreslår Råbylille strand eller Klintholm strand. Tag også en tur til Ulvshale strand, så kan I samtidig aflægge Nyord et besøg.

Perlen Nyord
En anden lille perle er Nyord. Her bliver I sat 200 år tilbage i tiden. Tiden står helt stille, når I går igennem den lille by med de charmerende huse, den smukke kirke, den lille fiskerhavn og de store enge med tusindvis af fugle.
http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/ulvshale-og-nyord/

Mulighederne er mange….

Vi fortæller jer gerne om vores ”egne” yndlingssteder, som også vil give jer nogle gode oplevelser.